Integrated Management Solutions reprezentată din nou la NEVA 2015

NEVA-2015-integrated-management-solutions

Ȋn perioada 22-25 septembrie, la St. Petersburg, oraș al Federației Ruse cu o ȋndelungată tradiție navală, odată la fiecare doi ani, se desfășoară al 13-lea târg internațional destinat ȋn principal producătorilor de echipamente și construcții navale.

Peste 400 de companii expun la NEVA 2015, prezentând ultimele realizări ȋn domeniu și soluții noi pentru depășirea problemelor tehnice dar mai ales gata să ignore sancțiunile economice impuse Rusiei, dovadă că criza economică nu s-a ȋncheiat iar concurența dintre producători nu le permite acestora să lipsească de la eveniment.

Dra. Florica Burlacu participă pentru a treia oară consecutiv la expoziție și reprezintă o serie de companii cu renume. Se anunță o săptămână plină, marii jucători se vor ȋntrece ȋn originalitate și imaginație, așa cum de fiecare dată ne-au obișnuit, prin standuri realizate cu profesionalism.

Aștept cu nerăbdare imagini proaspete și inedite de la colega mea, pe care cu siguranță le vom vedea publicate pe parcursul acestor zile, de gazda noastră AUDIT OFFICE GALAȚI.

Declarăm armistițiu general până pe 26 septembrie, ignorăm complet crizele economice, politice sau de oricare altă natură și urmărim un spectacol ȋn care marii actori ai industriei navale performează ȋnsă nimeni nu este prezent să facă figurație.

This entry was posted in ISO standards. Bookmark the permalink.